Ser podpuszczkowy - wykonanie
Wydaje mi się, że 30stopni to trochę za niska temp. Ja ogrzewam, tak zresztą jak piszą do 38 stopni.
Od tego sprzedawcy tez kupowałam podpuszczkę, ale faktycznie była słaba i dawałam jej dużo więcej 5 kropli na litr zamiast 1) Myślę, że z tej też zrobisz, ale daj więcej i podgrzej do 38stopni (najpierw) Podpuszczkę trzymaj zakręconą w lodówce.
Natomiast dobra podpuszczka byłą od zdrowodomowo, tyle, ża widzę, że aktualnie ma tylko cielęcą.
http://allegro.pl/podpuszczka-cieleca-60ml-gratisy-domowy-ser-i4173912631.html

Ciekawą ofertę na allegro ma serowarpl

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=111085&order=d&p=3&us_id=27237993


  PRZEJDŹ NA FORUM