NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » PRZETWÓRSTWO » CABRA AL VINO

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

CABRA AL VINO

  
administrator
20.03.2013 17:04:19
poziom 2



Grupa: Administrator 

Lokalizacja:: Wancerzów

Posty: 98 #1253316
Od: 2013-3-19


TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA


Ser ten produkuje się identycznie jak sery dojrzewające po czasie gdy ser ma już 6 tygodni zanurza się go w dobrej jakości winie półsłodkim na okres 2-3 tygodni. Miąższ o wyraźnym ale delikatnym smaku, a skórka z słodkim i owocowym posmaku.
  
Electra29.03.2024 02:06:12
poziom 5

oczka
  
monia8366
11.04.2013 13:56:24
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Administrator 

Lokalizacja:: Częstochowa

Posty: 4621 #1310520
Od: 2013-3-21
W tym roku biorę eis za wyrób tego sera dojrzewającego w winie wesoły
_________________
http://powr-t.blogspot.com/
  
wchelminiak
11.04.2013 21:19:11
poziom 4



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja:: Czarnków --> Gajewo

Posty: 341 #1312049
Od: 2013-3-21
Monia, my jak już do Ciebie trafimy, to za szybko nas się nie pozbędziesz...
_________________
Waleria

www.pracowniarw.blogspot.com
  
monia8366
11.04.2013 21:29:09
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Administrator 

Lokalizacja:: Częstochowa

Posty: 4621 #1312065
Od: 2013-3-21
muszę zrobić spore zapasy ahhahahah bardzo szczęśliwy
_________________
http://powr-t.blogspot.com/

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » PRZETWÓRSTWO » CABRA AL VINO

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny